Getuigenissen

Als u een stoma hebt, is het vinden van de juiste stomaproducten erg belangrijk. Een goed werkend opvangsysteem geeft u niet alleen een veilig en zeker gevoel, maar houdt ook de huid rond uw stoma gezond.

Bij Hollister streven we ernaar producten te ontwikkelen die mensen met een stoma helpen ten volle van het leven te genieten. In de onderstaande getuigenissen maakt u kennis met enkele van de mensen achter onze producten en komt u meer te weten over de goede ervaringen die zij hebben met CeraPlus™ stomazakjes, huidplakken en hulpmiddelen.

Collin J.

California, VS
Heeft een stoma sinds 2013

 

Over Collin:

Collin is een marathonloper en fietsliefhebber. Tijdens zijn studie aan de Universiteit van Californië in Berkeley werd bij hem colitis ulcerosa vastgesteld. Zijn lichaam reageerde negatief op het geneesmiddel waarmee hij werd behandeld. Uiteindelijk viel hij bijna 14 kilo af en sliep hij zo'n 15 uur per dag. Zijn toestand was zo ernstig dat hij een reeks spoedoperaties moest ondergaan, waarbij zijn dikke darm werd verwijderd en een stoma werd geplaatst.

Amper vijf jaar later haalde hij echter het nieuws: “Collin Jarvis loopt de marathon in minder dan 2:30 uur - een van de snelste marathons ooit met een stoma.” Zoals blijkt uit zijn succes in de marathon, gaat het Collin nu voor de wind. Hij heeft ook een geheel nieuw doel in het leven. Zo is hij tegenwoordig bijvoorbeeld vicepresident van Stealth Belt, Inc., een fabrikant van steungordels voor stomadragers.

Collin's favoriete stomaproducten:

Collin’s positieve productervaringen:

"Ik vind CeraPlus™ zakjes en huidplakken eenvoudig te gebruiken en te verwijderen. Ze zijn ook flexibel en blijven toch goed vastzitten. Hierdoor kan ik actief zijn en de dingen doen waar ik van houd, zoals hardlopen, fietsen en andere buitenactiviteiten.

Enige tijd geleden ben ik overgestapt van de Adapt™ vlakke ring naar de CeraRing™ vlakke ring omdat ik de CeraPlus™ huidplakken gebruik. Ik zag de logica van het gebruik van bijpassende producten, zodat ik optimaal kon profiteren van de voordelen van ceramide. In mijn dagelijkse routine maak ik gebruik van een ring omdat deze helpt lekkage te voorkomen en mij vertrouwen geeft bij de dingen die ik zo doe."

Meer over Collin:

 

 

Deel hier uw ervaringen met CeraPlus™ producten met ons.

De mensen die hun getuigenis hebben gedeeld, hebben een vergoeding ontvangen van Hollister Incorporated. De getuigenissen, uitspraken en meningen die hier worden gepresenteerd, corresponderen met de personen die erbij worden afgebeeld. Deze getuigenissen zijn representatief voor hun ervaringen, maar de uiteindelijke resultaten en ervaringen zullen voor iedereen anders zijn.

 

Remois-Logo_50x44   *CeraPlus™ huidplakken maken gebruik van de Remois-technologie van Alcare Co., Ltd.