Clinical Education Platform Stomazorg

Kennis is macht. Wanneer u toegang heeft tot actuele onderzoeken, lesmateriaal, productbewijs en training, kunt u uw werk het best doen. En dat geeft uw stomadragers de beste kans op een succesvol stomatraject. Geïnspireerd door zorgprofessionals zoals u, hebben we dit gedeelte van onze website ontworpen als een hulpbron voor zowel u als de mensen voor wie u zorgt.

Wilt u weten wanneer we nieuwe kennis over stomazorg hebben toegevoegd?

Meld u aan om updates te ontvangen

Onderzoek en ondersteuning van huidgezondheid

Onderzoek dat de impact aantoont van de gezondheid van de peristomale huid op de kosteneffectiviteit van zorg en de kwaliteit van leven van de stomadrager.

Onderzoeksresultaten bekijken

Patiëntenvoorlichting

Voorlichtingsmateriaal om uw patiënten voor en na een stomaoperatie te helpen.

Bekijk materialen

Productbewijs

Bewijs achter onze producten dat u kunt gebruiken om uw praktijk te ondersteunen en de resultaten voor stomadragers te verbeteren.

Bekijk het bewijs

Voorlichting kinderen met stoma

Nuttig voorlichtingsmateriaal voor kinderen met een stoma en hun ouders en verzorgers.

Bekijk materialen

Verrijk je kennis

Mogelijkheden om kennis op te doen en nieuwe vaardigheden te leren, in uw eigen tempo.

Bronnen bekijken

Alle klinische stoma-voorlichting

Bekijk alle inhoud met betrekking tot alle onderwerpen over klinische stoma-voorlichting.

Bekijk alle bronnen

 

Gepersonaliseerde ondersteuning voor uw stomadragers

Klantenservice biedt gratis, persoonlijke ondersteuning voor uw patiënten, ongeacht het merk van de producten die ze gebruiken.

Huidgezondheidsproducten en hulpbronnen

Uw stomadragers hoeven geen jeukende, rode of pijnlijke peristomale huid te verdragen. Onze producten en middelen kunnen hen helpen de gezondheid van de huid te behouden.

Blijf op de hoogte — wees als eerste op de hoogte als nieuwe kennis over stoma- en continentiezorg beschikbaar is.

Door Hollister de gevraagde informatie hieronder te verstrekken, stemt u in met de verwerking van uw persoonlijke* informatie en professionele** informatie voor dit doel om informatie te ontvangen over Hollister-producten, promoties en andere direct-marketingcampagnes.


Toestemming

We weten dat het beschermen van uw persoonlijke informatie belangrijk is en willen ervoor zorgen dat u controle heeft over hoe we de door u verstrekte gegevens gebruiken. Laat ons weten welk serviceniveau u van ons wilt ontvangen (vink alles aan wat van toepassing is):

Om een gepersonaliseerde ervaring van Hollister te ontvangen, waaronder mogelijk contact met een lokale Hollister-vertegenwoordiger op basis van mijn recente toegang tot en navigatie op de website, stem ik in met de verwerking van mijn persoonlijke* en professionele** informatie.

Om de mogelijkheid te hebben om deel te nemen aan Hollister-feedbackprogramma's, zoals enquêtes of product- of service-evaluaties, stem ik in met de verwerking van mijn persoonlijke* en professionele** informatie.

*Persoonlijke informatie: naam, telefoon, e-mailadres
**Professionele informatie: zakelijk e-mailadres, werktelefoon, naam faciliteit, postcode van faciliteit


Uw toestemming is optioneel en u hebt het recht om deze op elk moment in te trekken. Een dergelijke intrekking heeft alleen toekomstig effect. Uw toestemming intrekken of wijzigingen aanbrengen in uw communicatievoorkeuren klik hier.

Meer informatie over de verwerking van uw persoonlijke gegevens en uw wettelijke rechten vindt u in onze volledige Privacyverklaring.