Kenniscentrum over continentie | Hollister NL

Hollister Incorporated, huidige verklaring met betrekking tot COVID-19 pandemie Lees verder

Uw complete kenniscentrum over continentie

Ongeacht of u vragen heeft over neurogene blaasdisfunctie, hoe het urinewegstelsel werkt of wat een intermitterende katheter is; zelfs als u vindt dat u een boek zou kunnen schrijven over deze thema's, is deze documentatie voor u bedoeld. Hier vindt u antwoorden op vragen over de levensstijl, wat er nieuw is en ontdek veel informatie die u zal helpen om goed te leven.

Leven met een neurologische aandoening

U hebt waarschijnlijk veel vragen na een ruggenmergletsel of andere neurologische aandoeningen. We kunnen u helpen leren om u aan te passen en een gevuld leven te leiden met een intermitterende katheter.


Ondersteunen van blaasgezondheid

Het is belangrijk om uw blaas te beschermen en deze gezond te houden zodat u niet moet stoppen met wat u wilt doen omdat u ziek bent of zich niet comfortabel voelt.


Begrijpen wat intermitterende katheterisatie is

Een intermitterende katheter wordt gebruikt om uw blaas op regelmatige basis te legen. Dit hulpmiddel heeft veel voordelen om u te helpen actief te blijven.


Hulpmiddelen voor continentiezorg

Lees artikelen en bekijk video's over alle thema's over continentiezorg.

Bekijk alle bronnenHebt u vragen?

We hebben een lijst samengesteld van veelgestelde vragen samen met een woordenlijst om u te helpen van start te gaan.

De hierin weergegeven informatie is geen medisch advies en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van uw eigen arts of een andere zorgverlener. Deze informatie is niet bedoeld om te worden geraadpleegd bij een medisch noodgeval. Als u te maken krijgt met een medisch noodgeval, dient u onmiddellijk persoonlijk medische hulp te zoeken.

Zorg er vóór gebruik voor dat u de gebruiksinstructies hebt gelezen over het beoogd gebruik, contra-indicaties, waarschuwingen, voorzorgsmaatregelen en instructies.