Clinical Education Platform Continentiezorg

Kennis is macht. Wanneer u toegang heeft tot actuele onderzoeken, lesmateriaal en training kunt u uw werk optimaal uitvoeren. Dit geeft uw patiënten met blaas- en darmstoornissen de beste kans op een succesvol behandeltraject. Geïnspireerd door zorgverleners zoals u hebben we dit gedeelte van de website ontwikkeld om u te helpen een positief verschil te maken in het leven van uw patiënten.

Wilt u weten wanneer wij nieuwe inhoud over continentiezorg hebben toegevoegd?

Meld u aan om updates te ontvangen

Lees meer over onze professionele hulpbronnen voor continentiezorg.

Klinisch onderzoek en ondersteuning

Onderzoeksresultaten en case studies ter ondersteuning van uw dagelijkse praktijk.

Onderzoeksresultaten bekijken

Hollister Education Events

Netwerk met internationale collega´s, blijf op de hoogte van de laatste verpleegstandaarden en deel best practices.

Bronnen bekijken

Verrijk je kennis

Mogelijkheden om kennis op te doen en nieuwe vaardigheden te leren, in uw eigen tempo.

Bronnen bekijken

Patiëntenvoorlichting

Voorlichtingsmateriaal om uw patiënten te helpen gezond te blijven, continentieproducten te gebruiken en onafhankelijk te worden.

Voorlichtingsmateriaal bekijken

Alle klinische educatie voor continentiezorg

Bekijk alle voorlichtingsmateriaal over continentiezorg.

Bekijk alle bronnen

 

Gepersonaliseerde ondersteuning voor uw patiënten

Klantenservice biedt gratis, persoonlijke ondersteuning voor uw patiënten, ongeacht het merk van de producten die ze gebruiken.

Uw complete kenniscentrum over continentie

Informatie over neurologische aandoeningen, goede blaasgezondheid en intermitterende katheterisatie.

Blijf op de hoogte — wees als eerste op de hoogte als nieuwe kennis over stoma- en continentiezorg beschikbaar is.

Door Hollister de gevraagde informatie hieronder te verstrekken, stemt u in met de verwerking van uw persoonlijke* informatie en professionele** informatie voor dit doel om informatie te ontvangen over Hollister-producten, promoties en andere direct-marketingcampagnes.


Toestemming

We weten dat het beschermen van uw persoonlijke informatie belangrijk is en willen ervoor zorgen dat u controle heeft over hoe we de door u verstrekte gegevens gebruiken. Laat ons weten welk serviceniveau u van ons wilt ontvangen (vink alles aan wat van toepassing is):

Om een gepersonaliseerde ervaring van Hollister te ontvangen, waaronder mogelijk contact met een lokale Hollister-vertegenwoordiger op basis van mijn recente toegang tot en navigatie op de website, stem ik in met de verwerking van mijn persoonlijke* en professionele** informatie.

Om de mogelijkheid te hebben om deel te nemen aan Hollister-feedbackprogramma's, zoals enquêtes of product- of service-evaluaties, stem ik in met de verwerking van mijn persoonlijke* en professionele** informatie.

*Persoonlijke informatie: naam, telefoon, e-mailadres
**Professionele informatie: zakelijk e-mailadres, werktelefoon, naam faciliteit, postcode van faciliteit


Uw toestemming is optioneel en u hebt het recht om deze op elk moment in te trekken. Een dergelijke intrekking heeft alleen toekomstig effect. Uw toestemming intrekken of wijzigingen aanbrengen in uw communicatievoorkeuren klik hier.

Meer informatie over de verwerking van uw persoonlijke gegevens en uw wettelijke rechten vindt u in onze volledige Privacyverklaring.