Online cursus stomazorg

Volg onze online cursus in stomazorg om meer te weten te komen over opvangsystemen, stoma-hulpmiddelen, probleemoplossing en meer.


Beschikbare lessen voor stomazorg bij Hollister

Hollister Education heeft een online cursus stomazorg ontwikkeld die zorgprofessionals zorgverlener de mogelijkheid biedt om meer te leren over dit specialistische zorggebied. Er zijn in totaal vijf lessen, met een beoordeling aan het einde van elk. U kunt ze in willekeurige volgorde bekijken. Onderwerpen zijn onder andere — een stoma — overzicht, opvangsystemen, stoma-hulpmiddelen, probleemoplossing en voorlichting. Elke les bevat een verklarende woordenlijst met termen en referenties.
Belangrijke opmerking: Bekijk alle verstrekte informatie op individuele basis

De lessen zijn in het Engels

Klik hier om de gebruiksaanwijzing(en) te vinden voor het (de) product(en) in deze cursus.

 

Les 1: Overzicht stoma

Ostomy Lesson 1


Naar de cursus

 

Les 2: Opvangsystemen

Ostomy Lesson 2


Naar de cursus

 

Les 3: Stoma-hulpmiddelen

Ostomy Lesson 3


Naar de cursus

 

Les 4: Probleemoplossing

Ostomy Lesson 4


Naar de cursus

 

Les 5: Voorlichting en hulpbronnen

Ostomy Lesson 5


Naar de cursus

 

 

Blijf op de hoogte — wees als eerste op de hoogte als nieuwe kennis over stoma- en continentiezorg beschikbaar is.

Door Hollister de gevraagde informatie hieronder te verstrekken, stemt u in met de verwerking van uw persoonlijke* informatie en professionele** informatie voor dit doel om informatie te ontvangen over Hollister-producten, promoties en andere direct-marketingcampagnes.


Toestemming

We weten dat het beschermen van uw persoonlijke informatie belangrijk is en willen ervoor zorgen dat u controle heeft over hoe we de door u verstrekte gegevens gebruiken. Laat ons weten welk serviceniveau u van ons wilt ontvangen (vink alles aan wat van toepassing is):

Om een gepersonaliseerde ervaring van Hollister te ontvangen, waaronder mogelijk contact met een lokale Hollister-vertegenwoordiger op basis van mijn recente toegang tot en navigatie op de website, stem ik in met de verwerking van mijn persoonlijke* en professionele** informatie.

Om de mogelijkheid te hebben om deel te nemen aan Hollister-feedbackprogramma's, zoals enquêtes of product- of service-evaluaties, stem ik in met de verwerking van mijn persoonlijke* en professionele** informatie.

*Persoonlijke informatie: naam, telefoon, e-mailadres
**Professionele informatie: zakelijk e-mailadres, werktelefoon, naam faciliteit, postcode van faciliteit


Uw toestemming is optioneel en u hebt het recht om deze op elk moment in te trekken. Een dergelijke intrekking heeft alleen toekomstig effect. Uw toestemming intrekken of wijzigingen aanbrengen in uw communicatievoorkeuren klik hier.

Meer informatie over de verwerking van uw persoonlijke gegevens en uw wettelijke rechten vindt u in onze volledige Privacyverklaring.