eLearning — Multiple Sclerose

Deze online cursus van twee lessen richt zich op Multiple Sclerose (MS) vanuit een klinisch oogpunt en beschrijft de impact van deze ziekte op iemands leven.


Multiple Sclerose — Beschikbare lessen

 

Les 1: Pathologie en dagelijks leven

MS Lesson 1

Hollister Education heeft deze eLearning-lessen over MS ontwikkeld om studenten, verpleegkundigen en andere zorgverleners in de gezondheidszorg de kennis te geven om:

  • te begrijpen wat MS is, evenals de gedefinieerde typen, bekende oorzaken en therapieën
  • de symptomen en verschijnselen van MS en de risicofactoren voor het ontwikkelen van MS te beschrijven
  • de individualiteit van het ziekteverloop te begrijpen

Naar de cursus

 

Les 2: Beheer van blaas en darmen

MS Lesson 2

Hollister Education heeft deze eLearning-lessen over MS ontwikkeld om studenten, verpleegkundigen en andere zorgverleners de kennis te geven om:

  • de eerste effecten van MS op de blaas- en darmfunctie te begrijpen
  • de last van blaas- en darmstoornissen te begrijpen in termen van toenemende invaliditeit
  • blaas- en darmonderzoek en beheersopties te beschrijven

Naar de cursus

 

Klik hier om de gebruiksaanwijzing(en) te vinden voor het(de) product(en) in deze cursus.

 

Blijf op de hoogte — wees als eerste op de hoogte als nieuwe kennis over stoma- en continentiezorg beschikbaar is.

Door Hollister de gevraagde informatie hieronder te verstrekken, stemt u in met de verwerking van uw persoonlijke* informatie en professionele** informatie voor dit doel om informatie te ontvangen over Hollister-producten, promoties en andere direct-marketingcampagnes.


Toestemming

We weten dat het beschermen van uw persoonlijke informatie belangrijk is en willen ervoor zorgen dat u controle heeft over hoe we de door u verstrekte gegevens gebruiken. Laat ons weten welk serviceniveau u van ons wilt ontvangen (vink alles aan wat van toepassing is):

Om een gepersonaliseerde ervaring van Hollister te ontvangen, waaronder mogelijk contact met een lokale Hollister-vertegenwoordiger op basis van mijn recente toegang tot en navigatie op de website, stem ik in met de verwerking van mijn persoonlijke* en professionele** informatie.

Om de mogelijkheid te hebben om deel te nemen aan Hollister-feedbackprogramma's, zoals enquêtes of product- of service-evaluaties, stem ik in met de verwerking van mijn persoonlijke* en professionele** informatie.

*Persoonlijke informatie: naam, telefoon, e-mailadres
**Professionele informatie: zakelijk e-mailadres, werktelefoon, naam faciliteit, postcode van faciliteit


Uw toestemming is optioneel en u hebt het recht om deze op elk moment in te trekken. Een dergelijke intrekking heeft alleen toekomstig effect. Uw toestemming intrekken of wijzigingen aanbrengen in uw communicatievoorkeuren klik hier.

Meer informatie over de verwerking van uw persoonlijke gegevens en uw wettelijke rechten vindt u in onze volledige Privacyverklaring.