eLearning — Hiërarchie van klinisch bewijs

Deze online cursus gaat in op de hiërarchie van klinisch bewijs en beschrijft de verschillende soorten bewijs.

Kom meer te weten over de hiërarchie van klinisch bewijs

Hollister Education heeft de online cursus “Hiërarchie van klinisch bewijs” ontwikkeld om studenten, verpleegkundigen en andere professionele zorgverleners kennis te verschaffen waardoor ze:

  • de verschillende niveaus in de hiërarchie van bewijs kunnen benoemen
  • begrijpen waarom verschillende soorten bewijs een andere waarde hebben
  • de belangrijkste begrippen op het gebied van klinisch bewijs kunnen definiëren
  • de sterke punten en de beperkingen van verschillende soorten klinisch bewijs kunnen beoordelen

De cursus is in het Engels. 

 

Naar de cursus

 

Klik hier om de gebruiksaanwijzing(en) te vinden voor het(de) product(en) in deze cursus.

Blijf op de hoogte — wees als eerste op de hoogte als nieuwe kennis over stoma- en continentiezorg beschikbaar is.

Door Hollister de gevraagde informatie hieronder te verstrekken, stemt u in met de verwerking van uw persoonlijke* informatie en professionele** informatie voor dit doel om informatie te ontvangen over Hollister-producten, promoties en andere direct-marketingcampagnes.


Toestemming

We weten dat het beschermen van uw persoonlijke informatie belangrijk is en willen ervoor zorgen dat u controle heeft over hoe we de door u verstrekte gegevens gebruiken. Laat ons weten welk serviceniveau u van ons wilt ontvangen (vink alles aan wat van toepassing is):

Om een gepersonaliseerde ervaring van Hollister te ontvangen, waaronder mogelijk contact met een lokale Hollister-vertegenwoordiger op basis van mijn recente toegang tot en navigatie op de website, stem ik in met de verwerking van mijn persoonlijke* en professionele** informatie.

Om de mogelijkheid te hebben om deel te nemen aan Hollister-feedbackprogramma's, zoals enquêtes of product- of service-evaluaties, stem ik in met de verwerking van mijn persoonlijke* en professionele** informatie.

*Persoonlijke informatie: naam, telefoon, e-mailadres
**Professionele informatie: zakelijk e-mailadres, werktelefoon, naam faciliteit, postcode van faciliteit


Uw toestemming is optioneel en u hebt het recht om deze op elk moment in te trekken. Een dergelijke intrekking heeft alleen toekomstig effect. Uw toestemming intrekken of wijzigingen aanbrengen in uw communicatievoorkeuren klik hier.

Meer informatie over de verwerking van uw persoonlijke gegevens en uw wettelijke rechten vindt u in onze volledige Privacyverklaring.