Joint SCI & Urology Nurse Conference

Dit congres biedt dwarslaesie- en urologie/continentie-verpleegkundigen een unieke kans om met collegas te netwerken en om meer te leren over de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied.

2021 Virtual Joint SCI & Urology Nurse Conference – 4-5 oktober 2021

De eerste Virtual Joint SCI & Urology Nurse Conference vond plaats op 4 en 5 oktober 2021. 448 zorgprofessionals uit 16 landen hebben online deelgenomen. Dit innovatieve event bood dwarslaesie- en urologie/continentie-verpleegkundigen praktische, up-to-date en deskundige voorlichting, onderbouwd met bewijzen. Er waren live en opgenomen presentaties, rondetafelgesprekken, interactieve vraag- en antwoordsessies en een interview met de winnaar van de Urology Nurse Conference award 2019 voor "Best Novice Presentation"


Bekijk de programma agenda van de Virtual Joint SCI & Urology Nurse Conference 2021

Bekijk een korte video met hoogtepunten van de conferentie

Klik op de onderstaande links om de programma's te bekijken die plaatsvonden op de conferentie.

 

Robert Flynn
Robert Flynn

In deze geavanceerde presentatie belicht professor Flynn de mogelijke gevolgen van ruggenmergletsel op blaas-, darm- en seksuele functie, alsmede de mogelijke behandeling van patiënten.

Afspeeltijd: 41:54

Certificaat van deelname Programma 1 afdrukken

 

Paula Muter
Paula Muter

Programma 2 - Cauda equina syndroom
gepresenteerd door Paula Muter RGN, BA hons

Cauda Equina Syndroom (CES) is een aandoening die door zorgprofessionals vaak niet in een vroeg stadium wordt herkend. Als gevolg hiervan kunnen mensen met CES jarenlang lijden voordat de diagnose wordt gesteld. In deze presentatie deelt Paula haar klinische kijk op hoe dit proces kan worden verbeterd voor een beter resultaat voor de patiënt.

Afspeeltijd: 23:53

Certificaat van deelname Programma 2 afdrukken

 

Thomas Tailly
Thomas Tailly

Wereldwijd staat de behandeling van patienten met nierstenen in de top 5 van behandelingen in urologische poliklinieken. In dit programma behandelt dr. Tailly de andere klinische benadering die nodig is voor dwarslaesie-patiënten met nierstenen.

Afspeeltijd: 39:51

Certificaat van deelname Programma 3 afdrukken

 

Sue Lennon
Sue Lennon

Programma 4 - Dwarslaesie en seksualiteit
gepresenteerd door Sue Lennon RGN, BSc (hons), PGDip psychoseksuele therapie, MA Ethiek en recht in de gezondheidszorg

Deze presentatie blikt alvast vooruit op de workshop die Sue en haar patiënte Anita Lowther zullen faciliteren tijdens de komende 2022 Joint SCI & Urology Nurse-conferentie.

Afspeeltijd: 15:51

Certificaat van deelname Programma 4 afdrukken

 

Ceri Parsons
Ceri Parsons

In deze korte presentatie geeft dr. Parsons inzicht in hoe individuen, met name patiënten, reageren tijdens een acute gezondheidscrisis. Ze zal ook een sessie faciliteren tijdens de komende 2022 Joint SCI & Urology Nurse Conference over hoe u met dit soort situaties kunt omgaan in uw dagelijkse praktijk.

Afspeeltijd: 18:56

Certificaat van deelname Programma 5 afdrukken

 

Katie Knowles
Katie Knowles

Op de 2019 Urology Nurse Conference presenteerde Katie Knowles haar abstract getiteld, "The nephrostomy patient journey, the development of an after care programme for patients with long term percutaneous nephrostomy drains" Haar uitstekende presentatie kreeg The Best Novice Presenter Award.
Afspeeltijd: 6:36

 

 

 

Blijf op de hoogte — wees als eerste op de hoogte als nieuwe kennis over stoma- en continentiezorg beschikbaar is.

Door Hollister de gevraagde informatie hieronder te verstrekken, stemt u in met de verwerking van uw persoonlijke* informatie en professionele** informatie voor dit doel om informatie te ontvangen over Hollister-producten, promoties en andere direct-marketingcampagnes.


Toestemming

We weten dat het beschermen van uw persoonlijke informatie belangrijk is en willen ervoor zorgen dat u controle heeft over hoe we de door u verstrekte gegevens gebruiken. Laat ons weten welk serviceniveau u van ons wilt ontvangen (vink alles aan wat van toepassing is):

Om een gepersonaliseerde ervaring van Hollister te ontvangen, waaronder mogelijk contact met een lokale Hollister-vertegenwoordiger op basis van mijn recente toegang tot en navigatie op de website, stem ik in met de verwerking van mijn persoonlijke* en professionele** informatie.

Om de mogelijkheid te hebben om deel te nemen aan Hollister-feedbackprogramma's, zoals enquêtes of product- of service-evaluaties, stem ik in met de verwerking van mijn persoonlijke* en professionele** informatie.

*Persoonlijke informatie: naam, telefoon, e-mailadres
**Professionele informatie: zakelijk e-mailadres, werktelefoon, naam faciliteit, postcode van faciliteit


Uw toestemming is optioneel en u hebt het recht om deze op elk moment in te trekken. Een dergelijke intrekking heeft alleen toekomstig effect. Uw toestemming intrekken of wijzigingen aanbrengen in uw communicatievoorkeuren klik hier.

Meer informatie over de verwerking van uw persoonlijke gegevens en uw wettelijke rechten vindt u in onze volledige Privacyverklaring.