De klinische ADVOCATE-trial toont het effect aan van een met ceramide verrijkte huidplak

Bekijk de resultaten van de klinische ADVOCATE-trial, die de impact aantoonde van een met ceramide verrijkte huidplak op de zorgkosten en de tevredenheid van de stomadrager.


De ADVOCATE-trial is een dubbelblinde, gerandomiseerde, gecontroleerde studie. Het vergelijkt de stomagerelateerde kosten en incidentie van peristomale huidcomplicaties (PSC's) voor een met ceramide verrijkte huidplak versus een controlehuidplak.

Dit soort bewijs biedt geloofwaardige gegevens ter ondersteuning van op bewijs gebaseerde klinische besluitvorming. Het toont ook positieve resultaten aan bij het gebruik van een met ceramide geïmpregneerde huidplak - de CeraPlus™-huidplak met Remois-technologie.* De CeraPlus™ huidplak is zorgvuldig samengesteld en verrijkt met ceramide, om een omgeving te creëren waarin een gezonde huid kan gedijen.

Lees dit artikel (In het Engels) in de Journal of Wound, Ostomy, and Continence Nursing om meer te weten te komen over de ADVOCATE-trial. U kunt ook deze video bekijken (In het Engels), waarin de auteurs van het onderzoek hun ervaringen met de deelname aan de trial bespreken en hun klinische visie op de resultaten geven.

*Remois is een technologie van Alcare Co., Ltd.

Klik hier om de gebruiksaanwijzing(en) te vinden voor het (de) product(en) in deze case studie.