Convexiteit in stomazorg webinar

Het kan een uitdaging zijn om de juiste convexe huidplak te kiezen voor uw stoma patiënten. Bekijk deze webinar over hoe u het juiste niveau van convexiteit kiest.

Als stomaverpleegkundige wilt u uw patiënten de best mogelijke zorg geven. Vaak betekent dit dat u hen moet helpen de juiste stoma huidplak te kiezen, om een goede afsluiting te garanderen, lekkage te voorkomen en de peristomale huid gezond te houden.

Als een patiënt een convexe huidplak nodig lijkt te hebben kan het een uitdaging zijn om te bepalen welke mate van convexiteit geschikt is voor de patiënt. Om u bij deze beslissing te helpen hebben we een kort inspirerend webinar gemaakt: "Convexiteit in stomazorg" - gepresenteerd door Yves Depaifve, MSN, RN, een stoma- en wondverpleegkundige in het Jessa Ziekenhuis in Hasselt, België.

In dit webinar beschrijft Yves de kenmerken van convexe huidplaken, bespreekt hij hoe de behoeften van een patiënt kunnen worden beoordeeld en deelt hij twee klinische casestudies waarin zijn ervaring met het gebruik van convexiteit bij de behandeling van stoma.

Bekijk de "Convexiteit in stomazorg webinar" (in het Engels)

Convexity-Ostomy-Webinar


 

Blijf op de hoogte — wees als eerste op de hoogte als nieuwe kennis over stoma- en continentiezorg beschikbaar is.

Door Hollister de gevraagde informatie hieronder te verstrekken, stemt u in met de verwerking van uw persoonlijke* informatie en professionele** informatie voor dit doel om informatie te ontvangen over Hollister-producten, promoties en andere direct-marketingcampagnes.


Toestemming

We weten dat het beschermen van uw persoonlijke informatie belangrijk is en willen ervoor zorgen dat u controle heeft over hoe we de door u verstrekte gegevens gebruiken. Laat ons weten welk serviceniveau u van ons wilt ontvangen (vink alles aan wat van toepassing is):

Om een gepersonaliseerde ervaring van Hollister te ontvangen, waaronder mogelijk contact met een lokale Hollister-vertegenwoordiger op basis van mijn recente toegang tot en navigatie op de website, stem ik in met de verwerking van mijn persoonlijke* en professionele** informatie.

Om de mogelijkheid te hebben om deel te nemen aan Hollister-feedbackprogramma's, zoals enquêtes of product- of service-evaluaties, stem ik in met de verwerking van mijn persoonlijke* en professionele** informatie.

*Persoonlijke informatie: naam, telefoon, e-mailadres
**Professionele informatie: zakelijk e-mailadres, werktelefoon, naam faciliteit, postcode van faciliteit


Uw toestemming is optioneel en u hebt het recht om deze op elk moment in te trekken. Een dergelijke intrekking heeft alleen toekomstig effect. Uw toestemming intrekken of wijzigingen aanbrengen in uw communicatievoorkeuren klik hier.

Meer informatie over de verwerking van uw persoonlijke gegevens en uw wettelijke rechten vindt u in onze volledige Privacyverklaring.