Veiligheid en gezonde huid: De vergelijking die Hollister anders maakt

Bescherming van de peristomale huid begint met een huidplak die een veilige, comfortabele pasvorm en een huidvriendelijke formule biedt. Wij richten ons op veiligheid en gezonde huid bij het ontwerpen van onze huidplakken - waaronder het met ceramide verrijkte CeraPlus™ Portfolio.

Wat bedoelen we met veiligheid?
De grootte van uw stoma en de vlakheid van de huid eromheen bepalen het soort pasvorm dat u in een huidplak nodig heeft.

 

Waarom is veiligheid belangrijk?
Een goede hechting rond de stoma is van cruciaal belang om lekkage te voorkomen, het comfort te bevorderen en een gezonde huid te behouden.

Wat bedoelen we met een gezonde huid?
De op maat gemaakte ingrediënten die verantwoordelijk zijn voor hechting, erosiebestendigheid en absorptie worden zorgvuldig geformuleerd in de huidplak om een omgeving te creëren waarin een gezonde huid kan gedijen.

 

Waarom is een gezonde huid belangrijk?
Afhankelijk van de uitvloed uit de stoma, huidgevoeligheid of huidconditie kan de juiste samenstelling het verschil maken voor het behoud van een gezonde huid.

Er is geen universele maat als het gaat om de keuze van de juiste huidplak.

 

Hollister gebruikt de unieke combinatie van veiligheid en gezonde huid om huidplakken te ontwerpen die een gezonde huid helpen te behouden

Praktijken en producten die een gezonde huid kunnen helpen bevorderen

Heeft u huidproblemen? Wij kunnen u helpen

 

 

De CeraPlus™ producten hebben een officiële dermatologische erkenning ontvangen van de Skin Health Alliance, wat vertrouwen en geruststelling kan geven aan degenen die onze producten gebruiken. 

 

Remois-Logo_50x44   *CeraPlus huidplakken bevatten de Remois Technologie van Alcare Co, Ltd.