Stomaproducten gebruiken | Hollister NL

Hollister Incorporated, huidige verklaring met betrekking tot COVID-19 pandemie Lees verder

Stomaproducten gebruiken

Uw productbehoeften

Het belang van een goed werkend opvangsysteem valt niet te onderschatten. Een opvangsysteem uitkiezen is een belangrijke beslissing na uw stomaoperatie. U heeft de keuze uit eendelige en tweedelige opvangsystemen. Lees meer over de werking van de verschillende opvangsystemen en wat voor u de beste keuze is.

Maar daarmee is het nemen van beslissingen nog niet gedaan. Lees de informatie over huidplakken en hulpmiddelen. Er zijn verschillende soorten huidplakken, bijvoorbeeld huidplakken die geschikt zijn voor langdurig gebruik en andere die vaker verwisseld kunnen worden. Er zijn een aantal hulpmiddelen beschikbaar om u te helpen uw opvangsysteem aan te passen aan uw specifieke behoeften.In onderstaande artikelen leest u meer informatie


Heeft u vragen?

We hebben een lijst samengesteld van veelgestelde vragen samen met een woordenlijst om u te helpen van start te gaan.

De hierin weergegeven informatie is geen medisch advies en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van uw eigen arts of een andere zorgverlener. Deze informatie is niet bedoeld om te worden geraadpleegd bij een medisch noodgeval. Bij een medisch noodgeval dient u te allen tijde persoonlijke medische hulp in te schakelen.