De huid gezond houden | Hollister NL

Hollister Incorporated, huidige verklaring met betrekking tot COVID-19 pandemie Lees verder

De huid gezond houden

Uw levenskwaliteit

Om met de deur in huis te vallen: een gezonde huid maakt u gelukkiger. De toestand van de huid rond uw stoma (de peristomale huid genoemd) kan een groot verschil maken in uw comfort en vertrouwen met een stoma. Huidirritatie rond de stoma en/of jeukende huid rond de stoma kunnen slecht zijn voor uw levenskwaliteit.

We willen u helpen huidproblemen te voorkomen. In onze artikelen kunt u lezen hoe u uw peristomale huid gezond kunt houden. Er zijn ook tips over huidverzorging en het voorkomen van lekkage. U kunt ook lezen wat de voordelen van ceramide voor een gezonde huid zijn. U krijgt informatie over hoe u uw stoma en peristomale huid thuis kunt verzorgen. U kunt ook informatie lezen over wanneer u hulp moet zoeken om huidproblemen te voorkomen.

Kom meer te weten met deze artikelen


Heeft u vragen?

We hebben een lijst samengesteld van veelgestelde vragen samen met een woordenlijst om u te helpen van start te gaan.

De hierin weergegeven informatie is geen medisch advies en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van uw eigen arts of een andere zorgverlener. Deze informatie is niet bedoeld om te worden geraadpleegd bij een medisch noodgeval. Bij een medisch noodgeval dient u te allen tijde persoonlijke medische hulp in te schakelen.