Stoma hulpmiddelen voor partnerorganisaties | Hollister NL

Hollister Bedrijfsverklaring - COVID-19 & Toeleveringsketen Update Lees verder

Ostomy Professional Organizations

Verenigingen voor professionals en patiënten

Organisaties voor professionele zorgverleners en stomadragers die werken aan de verbetering van kwaliteit van leven van stomadragers


Verenigingen voor professionals en patiënten

American Cancer Society

Met erkende afdelingen over het hele land en meer dan 3400 plaatselijke kantoren, zet de American Cancer Society® zich ervoor in te vechten tegen kanker via gebalanceerde programma's van onderzoek, voorlichting, patiëntservice, belangenbehartiging en rehabilitatie.

Bezoek de website

Spina bifida-vereniging

De Spina bifida-vereniging® (SBA) helpt volwassenen en kinderen die met de uitdagingen van spina bifida leven. Sinds 1973 is de SBA de enige nationale instantie voor gezondheidszorg op vrijwilligersbasis die volledig is toegewijd aan het verbeteren van de levens van mensen met spina bifida en degenen wiens leven wordt geraakt door deze problematische aangeboren afwijking. De hulpmiddelen van deze instantie zijn voorlichting, belangenbehartiging, onderzoek en dienstverlening.

Bezoek de website


De Shadow Buddies Foundation™

Shadow Buddies in de vorm van stoffen poppen, die exclusief verkrijgbaar zijn bij Hollister Ostomy Care, kunnen kinderen helpen een beter begrip te krijgen van de ervaring van het gebruiken van ostomieproducten.

Bezoek de website


United Ostomy Associations of America

De United Ostomy Associations of America (UOAA) is een instantie voor de gezondheidszorg op vrijwilligersbasis die is toegewijd aan het bieden van voorlichting, informatie, ondersteuning en belangenbehartiging voor mensen die darm- of urine-omleidingen hebben.

Bezoek de website

Wound, Ostomy and Continence Nurses Society (WOCN)

De Wound, Ostomy and Continence Nurses Society™ (WOCN®), die is opgericht in 1968, is een professionele, internationale verpleegvereniging van meer dan 5000 professionele zorgverleners die experts zijn op het gebied van de verzorging van personen met wonden, ostomieën en incontinentie. De WOCN promoot educatieve, klinische en onderzoeksmogelijkheden om de praktijken te verbeteren en richting te geven aan de levering van deskundige gezondheidszorg aan individuen met wond-, stoma- en continentieproblemen.

Bezoek de website