Ostomy Care Organizations

Ostomieverenigingen en hulpgroepen

Organisaties voor artsen en consumenten die werken aan de verbetering van de levens van mensen met een stoma


Organisaties

American Cancer Society

Met erkende afdelingen over het hele land en meer dan 3400 lokale vestigingen, zet de American Cancer Society® zich ervoor in te vechten tegen kanker via uitgebalanceerde programma's voor onderzoek, voorlichting, patiëntenservice, belangenbehartiging en rehabilitatie.

Site bezoeken

Crohn’s and Colitis Foundation of America

De Crohn’s and Colitis Foundation of America (CCFA) heeft als missie het genezen en voorkomen van de ziekte van Crohn en colitis ulcerosa door middel van onderzoek, en het verbeteren van de kwaliteit van leven van kinderen en volwassenen die lijden aan deze spijsverteringsaandoeningen door voorlichting en ondersteuning. 

Site bezoeken

Get Your Guts in Gear

Get Your Guts in Gear (GYGIG) is een onafhankelijke, nationale non-profit organisatie die bewustwording van de ziekte van Crohn, colitis ulcerosa en verwante aandoeningen stimuleert via meerdaagse fietsevenementen ten bate van organisaties voor inflammatoire darmziektes en patiëntenverenigingen.

Site bezoeken

De Shadow Buddies Foundation™

Shadow Buddies in de vorm van stoffen poppen, die exclusief verkrijgbaar zijn bij Hollister Ostomy Care, kunnen kinderen helpen beter te begrijpen hoe ze met ostomieproducten moeten omgaan.

Site bezoeken

Spina Bifida Association

De Spina Bifida Association® (SBA) helpt volwassenen en kinderen die met de problemen van spina bifida moeten leven. Sinds 1973 is de SBA in de VS de enige instantie voor gezondheidszorg op vrijwilligersbasis die volledig is toegewijd aan het verbeteren van de levens van mensen met spina bifida en degenen wiens leven door deze problematische aangeboren afwijking wordt geraakt. Deze instantie houdt zich bezig met voorlichting, belangenbehartiging, onderzoek en dienstverlening.

Site bezoeken

United Ostomy Associations of America

De United Ostomy Associations of America (UOAA) is een zorginstantie op vrijwilligersbasis die zich bezighoudt met het bieden van voorlichting, informatie, ondersteuning en belangenbehartiging aan mensen die een darm- of urineverlegging hebben ondergaan.

Site bezoeken