Hollister, wij zijn er voor u tijdens de COVID-19-pandemie

  • 20-3-2020
  • Corporate

 

We weten dat iedereen door een moeilijke periode gaat door de verspreiding van het COVID-19-virus, wij delen uw bezorgdheid over deze situatie. We willen u ervan verzekeren dat we ons voor u blijven inzetten, we weten dat dit de informatie is die u belangrijk vindt om te horen:

Productaanbod: Op dit moment verwachten we geen enkele impact op onze capaciteit om onze stoma- en intermitterende katheterproducten zonder onderbreking te leveren.

Klantenservice: onze klantenserviceteams blijven beschikbaar om u te helpen met uw productvragen en andere behoeften.

Vanaf het begin van ons bedrijf staat de mens centraal in alles wat we doen. We blijven de nalatenschap van onze oprichter eren door onze missie te vervullen: het leven waardevoller en waardiger te maken voor de mensen die onze producten en diensten gebruiken. Deze missie is nooit belangrijker geweest dan nu.

"We nemen snelle en beslissende maatregelen om ervoor te zorgen dat we snel blijven reageren tijdens deze wereldwijde pandemie", aldus V. George Maliekel, Hollister Incorporated President en CEO. "We blijven ons concentreren op het dienen van onze klanten, het beschermen van de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en het helpen beschermen van de gemeenschappen waar we wonen en werken."

We blijven de COVID-19-situatie volgen en zullen waar nodig nieuwe ontwikkelingen delen.

Als u vragen of opmerkingen heeft, neem dan contact op met onze  033 4501000 of neem contact op via klantenservice@hollister.com