Sonya Testimonial

Sonya

Human Resources

We werken samen om te winnen. Voor mij nam samenwerking de vorm aan van mensen die investeerden in mijn professionele ontwikkeling.


Ik begon bij Hollister Incorporated als associate coordinator bij Secure Start Services waarbij ik rechtstreeks werkte met de mensen die onze producten gebruikten. Veel van deze mensen hadden pas levensveranderende operaties ondergaan.  Mijn taak was om hen te helpen zich zo zeker te voelen, dat ze een actieve levensstijl zouden houden.


Hoewel ik mijn functie prettig vond, streefde ik ook een carrière in human resources na. Ik sprak met mijn leidinggevende en kreeg de kans om toe te treden tot een projectteam met die functie.    

Niet lang daarna kreeg ik een functie als recruiter op instapniveau. Met mijn achtergrond bij Secure Start had ik de kennis om met sollicitanten over onze producten te praten.

Ik ben nu een senior human resources generalist die onze operationele functie voor het maken van onze producten ondersteunt.  Ik waardeer nog sterker de aandacht voor detail in elk product dat we maken.  Na de nauwe samenwerking met de mensen die onze producten gebruiken, weet ik dat het werk dat we allemaal doen een verschil maakt in het leven van anderen.

Er zijn tegenwoordig niet veel bedrijven die een carrièreswitch ondersteunen. We werken allemaal samen om te winnen, maar in mijn geval nam samenwerking de vorm aan van mensen die investeerden in mijn professionele ontwikkeling. Ik had sponsors en supporters die mij hielpen bij het verkennen van nieuwe carrièrepaden. Als gevolg hiervan heb ik een mooie carrière in een functie waarin ik anderen kan helpen om vergelijkbare kansen te vinden.


We maken het leven waardiger en meer de moeite waard