Shane

Shane

Senior Sales Specialist, Wound Care

Bij Hollister heb je de kans om een verschil te maken en te worden beloond.


Ik was werkzaam bij een medisch verkoopbedrijf toen ik besefte dat het niet de plaats was waar ik op lange termijn wilde blijven. Dat is het moment waarop ik geïnteresseerd raakte in Hollister. Ik sprak met een aantal Hollister-medewerkers die al 20-30 jaar bij het bedrijf werken en vond dat zeer ongebruikelijk en zeer veelbelovend voor medische verkoop.

In 2009 begon ik bij Hollister in de intensive care divisie als verkoopspecialist, kreeg na ongeveer een jaar promotie naar een functie als senior verkoopspecialist en werd in 2010 mentor voor nieuwe medewerkers. Hollister biedt je echt de kans om je te ontwikkelen tot wie je wil zijn. Ze steken veel energie in onze verkooptraining en managementtrajecten: ze investeren echt in je.

Hollister is een eigen organisatie van werknemers en hoe langer je hier bent, hoe meer gevestigd je wordt, zowel financieel als persoonlijk. In iedere verkoopfunctie moet je financiële doelen halen, maar bij Hollister heb je een gevoel van eigenaarschap. Iedere medewerker werkt om een goede rentmeester van het bedrijf te zijn. Ik ging in 2014 bij de divisie voor wondverzorging werken en we proberen elke dag het leven van onze klanten te veranderen om hen te helpen hun dagelijkse bezigheden weer op te pakken.

Hollister zorgt voor zijn medewerkers. Als je op zoek bent naar een carrière, niet zomaar een baan, dan ben je hier op je plek.

We maken het leven waardiger en meer de moeite waard