Shane

Shane

Plant Manager, Ostomy

Bij Hollister zorgen we ervoor dat de kwaliteit van onze producten belangrijker is dan al het andere dat we doen.


Hoewel ik al 25 jaar werk, heb ik pas net mijn tweede jaar bij Hollister afgerond. Ik werd aangetrokken tot de branche voor medische hulpmiddelen en wilde bij een bedrijf gaan werken waar ik een carrière op lange termijn zou kunnen hebben; vastigheid in combinatie met persoonlijke ontwikkeling en kansen.

Iedereen bij Hollister - de mensen in mijn team, de mensen hier in de vestiging - leveren de beste kwaliteit producten en de best mogelijke service. Onze focus is een superieure klantervaring bieden om onze klanten tevreden te stellen. Nu is het een echte uitdaging om een klant die een stoma opvangzakje gebruikt, tevreden te stellen, maar ik vind dat we ons werk goed doen.

Hollister is geen reactief bedrijf. Het is een reflecterend bedrijf dat zich richt op zijn mensen voor de lange termijn. Als onafhankelijke, eigen organisatie van werknemers, wordt van ons allemaal verwacht dat we bij Hollister komen werken en zorgen voor het bedrijf, voor alle huidige en toekomstige medewerkers. Ik weet dat Hollister er een stuk beter voor staat als de volgende generatie medewerkers voor het bedrijf gaat werken.

Hollister verschilt van elk ander bedrijf waar ik heb gewerkt. Vanaf de eerste dag klopte alles wat ze tijdens het sollicitatiegesprek over het bedrijf hadden gezegd. Bij andere bedrijven is dat niet altijd het geval. Het enige waar ik van spijt van heb, is dat ik niet eerder bij Hollister ben gaan werken.

We maken het leven waardiger en meer de moeite waard