Rick Testimonial

Rick

Innovation Management Office

Waar je je carrière bij Hollister start, is niet altijd waar je blijft.


Sinds ik meer dan acht jaar geleden bij Hollister ging werken, heb ik groei- en ontwikkelingskansen gekregen op manieren die ik ergens anders niet zou hebben gekregen. 

Ik begon mijn carrière bij R&D als engineer voor de ontwikkeling van nieuwe producten. Na enkele jaren kon ik aan de slag als associate product manager in de wereldwijde marketingorganisatie en vervolgens als product manager in de Verenigde Staten. 

Het was geweldig dat ik dankzij de flexibiliteit en ondersteuning van mijn R&D-manager van een productontwikkelingsfunctie naar een marketingfunctie kon overstappen. Ik kreeg zoveel kennis over het bedrijf en onze producten. Ik had ook meer interactie met de mensen die onze producten gebruiken en zag met eigen ogen hoe we echt een verschil maken in hun leven. 

Ik keerde onlangs terug naar R&D om leiding te geven aan wereldwijde innovatie-inspanningen voor onze nieuwe producten.  De ervaringen die ik heb opgedaan met onze klanten en de inzichten die ik kreeg, helpen me om onze producten nog beter te maken.

We hebben hier bij Hollister een samenwerkings- en ondersteuningscultuur, die je de mogelijkheid biedt om buiten je vakgebied te leren en te groeien. Ook het feit dat onze producten zo veel mensen helpen, maakt ons werk zo veel meer de moeite waard.  

We maken het leven waardiger en meer de moeite waard