Rakesh Testimonial

Rakesh

Program Manager, Global Engineering, Ierland

Alles wat we hier bij Hollister doen, draait om de klant, van het ontwerp tot de distributie van de producten.


In 2008 kreeg ik een telefoontje van een recruiter van Hollister en hoorde ik dat bedrijf bezig was met de bouw van een nieuwe fabriek in India. Ik vond dit een geweldige kans voor mij om bij te dragen en te zien hoe het bedrijf was, dus ben ik in dienst getreden. Na het aantonen van mijn vaardigheden op het gebied van programmamanagement en het leveren van projecten op tijd, op schema en binnen het budget, kreeg ik in 2014 de kans om naar Ierland te verhuizen. Natuurlijk is de cultuur een beetje anders, maar ik vind het hier heerlijk.

Bij Hollister draait alles om de klant, ongeacht het land waarin je werkt. Wij werken samen om iets voor elkaar te krijgen en te bereiken, niet voor ons eigen gewin, maar voor onze klanten. Hollister zorgt niet alleen voor zijn klanten, maar ook voor elke medewerker. U wordt hier gekoesterd en gestimuleerd. Dit helpt u het beste in u naar voren te halen, wat leidt tot succes in de gehele organisatie.

Hollister heeft me geleerd hoe ik druk gescheiden kan houden van mijn werk en prestaties . Natuurlijk moeten er prestaties worden geleverd, maar dat hoeft nog niet tot stress te leiden. Als ik moeite heb met een project, kan ik altijd rekenen op ondersteuning en begeleiding van mijn management. Deze situaties helpen ons te leren en te groeien en mijn management ondersteunt me gedurende het hele proces. Ik vind dat geweldig!

We maken het leven waardiger en meer de moeite waard