Inclusie en diversiteit

Wij respecteren ieders waardigheid


Bij Hollister Incorporated leeft de nalatenschap van oprichter John Dickinson Schneider voort in onze cultuur van respect. Wij respecteren ieders waardigheid en bieden gelijke kansen op werk, ongeacht functieniveau, leeftijd, ras, nationaliteit, etniciteit, religie, geslacht, seksuele geaardheid, bekwaamheid of erfelijkheid.

Onze diversiteit maakt ons als bedrijf sterker doordat wij verschillende perspectieven en levenservaringen delen. We gedijen het best door samenwerking en het vormen van krachtige teams – zoals die kunnen bestaan uit verschillende functies in verschillende tijdzones – door het samenbrengen van een verscheidenheid aan medewerkers en het ontwikkelen van de beste oplossingen voor degenen die onze producten en diensten gebruiken.

Wij willen een inclusieve omgeving creëren waarin al onze medewerkers, klanten, partners uit de gemeenschap en leveranciers met respect worden behandeld en samenwerken om de missie van Hollister waar te maken.

Hieronder staan enkele voorbeelden van hoe we onze inzet voor inclusie en diversiteit verwezenlijken.

Wereldwijde strategie voor inclusie en diversiteit

Ons bedrijf heeft een langetermijnplan dat ervoor moet zorgen dat we meer diversiteit realiseren, een gevoel van inclusiviteit bevorderen en onszelf verantwoordelijk houden voor de resultaten.

Werving

Ons wervingsproces richt zich niet alleen op het vinden van de beste mensen, maar ook op hen die de diversiteit van onze gemeenschappen en onze klanten vertegenwoordigen. Bij de werving van nieuwe medewerkers werken we samen met een grote verscheidenheid aan groepen die verschillende gemeenschappen, beroepen en achtergronden vertegenwoordigen, waaronder beroepsorganisaties en organisaties van oudgedienden.

Bedrijfsmanagement

Ons managementteam is divers en weerspiegelt de reikwijdte van ons bedrijf.

Relaties met leveranciers

Het Hollister Supplier Diversity-programma, gelanceerd in 2018, is speciaal gericht op het vergroten van onze relatie met bedrijven die eigendom zijn van veteranen, vrouwen en minderheden. Wij zijn van mening dat onze zakelijke partnerrelaties de diversiteit van ons klantenbestand moeten weerspiegelen.


Diversity

Onze kracht ligt in ons vermogen om eenheid te smeden rond het nobele doel om andere mensen te dienen en tegelijkertijd onze diversiteit te bevorderen, te vieren en te benutten. V. George Maliekel
President en CEO, Hollister Incorporated

Vacatures zoeken

Ontdek alle vacatures die we wereldwijd hebben op onze wervingssite.

Verhalen van medewerkers

Kom erachter hoe het is om een medewerker van Hollister te zijn.

Volg ons

Volg Hollister Incorporated op social media om meer over ons te weten te komen.