Hedy

Hedy

Senior Sales Specialist, Ostomy

Service en integriteit gaan hand in hand bij Hollister: iedereen heeft de wens om een verschil te maken.


Ik werk al meer dan 11 jaar bij Hollister. Wat mij trok was de manier waarop het bedrijf een balans tussen werk en privé ondersteunt. Ik was er bij mijn sollicitatiegesprekken open over dat mijn gezin op de eerste plaats komt, maar je krijgt 110% van mij als je dat kunt accepteren. Toen de manager die me uiteindelijk in dienst nam zei dat hij het begreep en het ermee eens was, wist ik dat ik op de juiste plaats zat.

Of het nu om wondverzorging of stomazorg gaat, Hollister begrijpt en ondersteunt werkelijk zijn klanten en de verpleegkundigen die hen verzorgen. Ik ben bewust verkoopspecialist gebleven omdat ik hou van wat ik doe, maar er zijn bij Hollister veel verschillende manieren om te groeien. Ik waardeer dat ons management me proactief is blijven helpen bij mijn loopbaanontwikkeling. Ik ben al meer dan zes jaar mentor, en behoorde ook tot het verkoopadviesteam: beide zijn echt de moeite waard.

Hollister heeft een uitstekende reputatie met zijn producten en als verkoopspecialisten doen we er alles aan om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Als verkoopteam brainstormen we vaak samen over hoe we efficiënter en beter in ons werk kunnen worden: we werken heel goed samen.

Er zullen altijd in elke baan momenten zijn die je frustreren, maar bij Hollister voel je bij iedereen inzet, flexibiliteit, eigen verantwoordelijkheid en integriteit. Uiteindelijk voel ik me bevoorrecht met een loopbaan bij Hollister.

We maken het leven waardiger en meer de moeite waard