About Career Opportunities

Carrières

We maken het leven waardiger en meer de moeite waard


Maak een verschil met ons

Bij Hollister Incorporated hebben we passie voor het werk dat we doen en voor de mensen waar we het voor doen. Een carrière bij Hollister Incorporated kan vele kanten opgaan, die allemaal leiden tot mogelijkheden die de moeite waard zijn en een verschil maken in het leven van mensen. Kom bij ons en maak ook een verschil.

Ontdek een carrière die de moeite waard is bij Hollister Incorporated

Begrip voor uw bijdrage

Samenwerking is goed voor ons. De mensen die onze producten en diensten gebruiken rekenen erop dat we elke keer kwaliteitsproducten leveren. En we moeten met alle functies en in alle tijdzones werken om de producten te leveren die mensen nodig hebben om het maximale uit hun leven te halen. Het werk kan uitdagend zijn, maar is altijd de moeite waard. 

  • Gezondheid en wellness
  • Flexibele werkplek

Investeren in uw succes

Onze medewerkers investeren veel in zichzelf om ervoor te zorgen dat het bedrijf succesvol is. We willen er zeker van zijn dat we alles doen wat we kunnen om ook in hun succes te investeren. 

We bieden solide carrière-ontwikkeling, promotieplanning en trainingsprogramma's om u op ieder punt in uw carrière te helpen groeien. 

Wereldwijd bereik

We zijn gevestigd in Libertyville, Illinois, VS, maar we zijn over de hele wereld aanwezig. We zijn een middelgroot bedrijf met een globale voetafdruk. Dit geeft onze medewerkers de mogelijkheid om met collega's van over de hele wereld aan uitdagende projecten te werken. 

Missiegedreven

Onze corporate cultuur is een levende uitdrukking van onze oprichters, John en Minnie Schneider. Door de wereldwijde activiteiten van Hollister Incorporated, helpt onze cultuur het karakter van ons bedrijf te bepalen. Onze cultuur leidt ons in de beslissingen die we nemen, het werk wat we doen en de manieren waarop we samenwerken om onze klanten te bedienen. 

Langetermijnperspectief

We zijn een onafhankelijk, op medewerkers gericht bedrijf. Dat betekent dat we onze eigen koers varen en investeren in ons succes zonder tussenkomst van investeringsanalisten of aandeelhouders. Als gevolg daarvan zijn we in staat om een strategisch, langetermijnstandpunt in te nemen ten aanzien van onze groei. 

Betrokkenheid bij de gemeenschap

De mensen die onze producten en diensten gebruiken hebben een moeilijke weg te gaan. Terwijl het onze missie is om een verschil te maken in die weg, weten we dat veel andere organisaties daar ook invloed op hebben. We doen ons best om terug te geven aan de gemeenschappen en non-profit organisaties die ons helpen een verschil te maken in het leven van anderen.