Bestelling productmonsters afronden | Hollister NL

Hollister Bedrijfsverklaring - COVID-19 & Toeleveringsketen Update Lees verder

Bestelling afronden

Dank u voor uw interesse in Hollister-producten. Als u gratis monsters van producten wilt aanvragen, kunt u de onderstaande informatie indienen. Indien nodig neemt het Hollister-serviceteam contact met u op over deze aanvraag voor monsters van producten.

Customer Information
 • Uw privacy is belangrijk voor Hollister Incorporated en gelieerde ondernemingen (gezamenlijk bekend onder de naam “Hollister”). Persoonlijke gegevens worden door Hollister nooit aan derden verkocht of verhuurd. Uw persoonlijke gegevens kunnen worden gebruikt om contact met u op te nemen over producten of services van Hollister en deze gegevens kunnen worden gedeeld met externe partijen voor het verlenen van services aan of namens Hollister (bijvoorbeeld cloud-hosting services of enquêtes over klantervaringen) of om te voldoen aan wettelijke voorschriften. Hollister kan ook uw persoonlijke gegevens en gezondheidstoestand delen met uw verpleegkundige, arts, leverancier van zorgverleningsproducten of andere professionele zorgverleners om deze te helpen de benodigde zorg te verlenen. Als u wilt dat Hollister geen contact meer met u opneemt of uw gegevens deelt, kunt u zich te allen tijde hiervoor afmelden door te bellen via 0800 02 303 52, van maandag tot en met vrijdag, van 8.00 tot 17.00 uur. CST.

  Toestemming voor aanvragen monsters

  Door te klikken op onderstaande knop “ja, ik geef toestemming”, verklaar ik dat ik toestemming geef aan Hollister B.V. alsook de onder de Hollister groep vallende bedrijven (zie hier), de persoonlijke informatie die ik verstrek voor het/de volgende doel(einden) te verzamelen, verwerken en gebruiken (klik op alle die van toepassing zijn):

  • mij het/de productmonster(s) te leveren dat/die ik heb aangevraagd

   OPMERKING: dit vakje moet worden gecontroleerd om uw verzoek om monsters te verwerken


  • contact met mij op te nemen voor de follow-up van het/de productmonster(s) dat/die ik heb aangevraagd
  • mij informatie te verstrekken over Hollister en zijn producten en diensten

  U kunt contact met mij opnemen via (klik op alle die van toepassing zijn):

  • de telefoon
  • e-mail
  • de reguliere post

  Ik begrijp dat de persoonlijke informatie die ik heb verstrekt gevoelige informatie kan bevatten over mijn gezondheid, waaronder details over mijn medische staat en verzorging. Ik begrijp dat ik vrijwillig toestemming geef en dat deze niet vereist is om contact op te kunnen nemen met Hollister. Maar ik ben mij ervan bewust dat voor het voldoen aan bepaalde verzoeken zoals het leveren van productmonsters of het geven van advies betreffende de producten waar ik behoefte aan heb, onmogelijk zijn als ik geen toestemming geef voor het verwerken van mijn persoonlijke en gevoelige informatie.

  Ik kan mijn toestemming op elk moment intrekken door contact op te nemen via email (klantenservice@hollister.com), telefoon (033 4501000) of reguliere post (Hollister B.V. , de Brand 28, 3823LJ Amersfoort). Een dergelijke intrekking heeft alleen toekomstig effect (d.w.z. de intrekking van mijn toestemming heeft geen invloed op de rechtmatigheid van de gegevensverwerking en openbaarmakingen van gegevens voordat de intrekking plaatsvond).

  Ga voor meer informatie over het privacybeleid van Hollister naar.