StatementHollisterNovelCoronavirusMar132020

Officiële verklaring van Hollister Incorporated met betrekking tot productlevering en het 2019 Novel Coronavirus (COVID-19)

  • 13-3-2020
  • Corporate

De verspreiding van het 2019 Novel Coronavirus (COVID-19) roept vragen op over de beschikbaarheid van medische producten.

Op dit moment voorzien we geen enkele impact op ons vermogen om onze stoma- of intermitterende katheterproducten te leveren aan onze huidige klanten of anderen in nood.

"Al bijna 100 jaar is het onze missie om het leven waardevoller en waardiger te maken voor de mensen die onze producten en diensten gebruiken", aldus V. George Maliekel, Hollister Incorporated President en CEO. " Het is onze prioriteit om te zorgen voor een continue stroom aan producten voor onze klanten die centraal staan in alles wat we doen."

Onze productiefaciliteiten in de Verenigde Staten, Ierland, Denemarken, India en Litouwen werken er hard aan om aan de voortdurende bevoorradingsbehoeften te voldoen.

We blijven de situatie van het coronavirus (COVID-19) volgen en zullen nieuwe ontwikkelingen delen met betrekking tot het kunnen leveren van producten.

Als u vragen of opmerkingen heeft, neem dan contact op met uw lokale klantenservice 033 4501000 of klantenservice@hollister.com

The information provided herein is not medical advice and is not intended to substitute for the advice of your personal physician or other healthcare provider. This information should not be used to seek help in a medical emergency. If you experience a medical emergency, seek medical treatment in person immediately.