Infyna intermitterende katheter | Hollister NL

Hollister Incorporated, huidige verklaring met betrekking tot COVID-19 pandemie Lees verder

Infyna billboard

Gebruiksklare hydrofiele intermitterende katheters

Omdat mensen die een katheter gebruiken zich geen patiënt hoeven te voelen


Infyna en Infyna Plus intermitterende katheters zijn eenvoudig te openen, gebruiksklare hydrofiele katheters, met minder kans op morsen en vlekken, die u met vertrouwen kunt openen. Infyna Plus katheters bieden het gebruiksgemak van een geïntegreerd opvangzakje. Beiden zijn ontworpen met het oog op de juiste balans tussen flexibiliteit en stijfheid, voor een vloeiende, aanraakvrije inbrenging. Met Infyna en Infyna Plus intermitterende katheters geeft het gebruik van een katheter een compleet ander gevoel.

Bekijk de Infyna-brochureInfyna gebruiksklare hydrofiele intermitterende katheters zijn leverbaar met diverse opties voor vrouwen – inclusief standaard systemen en gesloten systemen. 

Bekijk de productpagina's voor meer informatie.

Infyna gebruiksklare hydrofiele intermitterende katheters

Infyna Plus gebruiksklare hydrofiele intermitterende kathetersREFERENTIES:
1. Gegevens in bestand. Hollister. 2015.
2. Gegevens in bestand. Hollister. 2015.


De hierin weergegeven informatie is geen medisch advies en is niet bedoeld ter vervanging van het advies van uw eigen arts of een andere zorgverlener. Deze informatie is niet bedoeld om te worden geraadpleegd bij een medisch noodgeval. Bij een medisch noodgeval dient u te allen tijde persoonlijke medische hulp in te schakelen.