Hollister Corporate Statement – COVID-19 & Supply Chain Update Read more

Presentatie Hollister Ambassador-trainingsvoorzieningen

Welkom bij de training voor het Hollister Ambassador-programma. Een Hollister Ambassadeur is iemand die een ruggenmergletsel heeft (SCI; spinal cord injury) en die zijn of haar persoonlijke verhaal vertelt om anderen met SCI te inspireren om te zoeken naar manieren om het leven na het letsel positiever in te vullen. Als Ambassador maakt u deel uit van de grote verscheidenheid aan hulpbronnen die beschikbaar zijn via het Secure Start-servicesprogramma en hebt u een stem in de gemeenschap — u biedt uw lotgenoten een inspirerend verhaal waaruit ze moed kunnen putten om ook onafhankelijk te worden in de besluiten die ze nemen en de activiteiten die ze ontplooien.
 
Leren omgaan met een SCI kan de grootste uitdaging zijn waarvoor iemand met SCI en zijn/haar familie ooit heeft gestaan. De wetenschap dat ze niet de enige zijn die zich in zo'n moeilijke situatie bevinden, kan troost bieden. Voor sommige mensen met SCI is de bemoediging en inspiratie die u hen als een Hollister Ambassador kunt brengen – door uw persoonlijke verhaal van de successen die u hebt behaald na uw letsel en uw ervaringen met het Secure Start-servicesprogramma te vertellen – een zeer belangrijk onderdeel van hun herstel en motivatie.
 
In de wereld van het spreken in het openbaar kunnen eerste indrukken lang blijven hangen. Daarom is het belangrijk dat u een volledige, bijgeschaafde en indrukwekkende presentatie van 15 minuten hebt. De volgende trainingsvideo's — waaronder een complete presentatie met alle video's ("The Whole Webinar Video") — zijn beschikbaar om u te ondersteunen bij het samenstellen van uw presentatie, of wellicht om uw kennis op te frissen tussen de presentaties door.